Când nu are ce face…primarul…numără like-urile de pe facebook!

Am ajuns să ne uităm cine cui dă like, să numărăm de câte ori o anumită persoană a dat like altei persoane, practic unii țin o evidență zilnică pentru această activitate. În același timp, apar discuții de ce administratorii unor grupuri de pe facebook nu dau aprobare la postarea lui x sau lui y, înseamnă că au ceva cu el si trebuie blocat.

În timp ce unii, din administrația locală, număr like-urile…în Municipiul Târgu Jiu nu s-a mai întâmplat nimic. În ultimii trei ani de zile nu au mai venit investitori în acest oraș, avem străzi care duc lipsă de canalizare sau asfalt, dar și case la care încă nu se văd gazele.

Avem o Casă de Cultură care mai are puțin și se prăbușește, avem niște lucrări începute pe Calea Eroilor care mai mult stau, decât să meargă, și un Parc Central în care copacii pică la prima adiere de vânt…plus un bonus…Mica Veneție la fiecare ploaie.

Tot odată, în timp ce unii, din administrația locală, numără like-urile încă avem blocuri care arată destul de rău, încă nu avem locuri de parcare și nu avem grădinițe suficiente pentru copii acestui oraș…de locuri de joacă ce să mai vorbim sau despre un parc de distracții pentru cei mici.

Da…chiar nu știți?!…se numără like-urile, dar nu se numără și gurile de canalizare în care ne rupem mașina, nu se numără lucrările prostești făcute prin oraș, gen gardul de la Cimitirul Municipal realizat în plină stare de urgență, și lista poate continua.

A…să nu uit…în timp se numără like-urile, de către administrația locală, cele două pasarele din oraș încă nu sunt reparate, încă nu avem parcul de la Coloana Infinită luminat corespunzător și avem un primar criticat, chiar de cel care l-a crescut timp de 20 de ani și l-a făcut omul care este astăzi.

În rest avem de toate…avem like-uri și postări, dar și scenarii în fiecare zi.

Abonează-te la newsletter: