Datorită mediului de afaceri la târgu Jiu se vor putea procesa 200 de teste pe zi, pentru depistarea covid-19. poate vor învăța și politicienii ceva

În județul Gorj atunci când oamenii de afaceri își propun ceva pot să reușească, iar acest lucru a fost demonstrat de membrii Asociației „Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017”. Poate…politicienii ar trebui să ia un exemplu de la acești oameni de afaceri…și cred că dacă ar lăsa orgoliul și mândri la o parte, iar în unele cazuri chiar prostia, ar reuși să facă mai multe pentru societatea în care trăim.

Acești oameni de afaceri au demonstrat că există momente în viață când nu mai contează că sunt concurenți pe domeniile lor de activitate sau că, de-a lungul timpului, au existat discuții contradictorii între ei…au renunțat la toate aceste aspecte, au trecut peste ele…și împreună au reușit să facă un lucru bun pentru județul în care trăiesc.

După multe săptămâni de muncă și nopți nedormite acești oameni de afaceri s-au unit, și împreună cu mai multe fundații și persoane fizice, au reușit să achiziționeze și să doneze, în timp util, Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu un laborator genetic de ultimă generație, care va fi pus în funcțiune zilele viitoare.

Datorită acestui lucru, în scurt timp, la Târgu Jiu se vor putea procesa circa 200 de teste de covid-19 pe zi.

Tot în perioada următoare, Asociația „Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017” va mai dona Spitalului Județean de Urgență Gorj 1.000 de teste, în afară de cele achiziționate odată cu laboratorul genetic, 200 de combinezoane impermeabile, 1600 de combinezoane de protecție de unică folosință, 1000 de măști, 300 de vizete de protecție a feței, alcool sanitar și două expresoare de cafea.

În momentul în care reușești să strângi aproximativ 200.000 de euro într-un timp foarte scurt, aspect ce nu s-a mai întâmplat în alte județe din România, cuvintele nu-și mai au rostul și denotă, încă o dată, că oamenii de afaceri când își propun ceva pot să reușească.

Am spus-o și o repet…un mediu de afaceri sănătos poate ajuta la dezvoltarea unui oraș…și, de ce nu, poate aduce speranță atunci când ea pentru mulți nu mai există.

P.S. Vezi lista celor care au donat: https://www.aoagorj.ro/2020/04/17/comunicat-de-presa-3/

Abonează-te la newsletter: