În loc să-și urecheze Guvernul, pentru măsurile catastrofale luate, Iohannis are în gură doar PSD

Am ascultat ultimul interviu dat de Iohannis, pe 30 iulie, și nu prea am înțeles ce a vrut să zică, mai ales că este genul de om care începe să vorbească luni și să termină vineri…nu că ar avea ceva de zis, doar că lungește cuvintele. Privindu-l pe acest președinte mi-am dat seama că în loc să se ocupe de problemele acestei țări și să-și mai urecheze Guvernul din când în când…el are obsesie față de PSD.

Dacă în urmă cu ceva timp Iohannis vorbea despre „România educată!”…astăzi el a uitat de acest proiect, iar in prezent își dorește o altfel de țară…își dorește o țară în care doar el și PNL să aibă dreptate, iar restul să nu mai conteze deloc.

Drept dovadă este și ultimul său discurs, de pe 30 iulie, care pur și simplu ne arată cum încearcă să manipuleze oamenii, apelând la o nesimțită campanie electorală și uitând de câteva articole din Constituția României, care îi spun clar că ar trebui să se distanțeze de partidul din care a făcut parte.

Știu…veți zice că toți președinții au făcut la fel, dar spre deosebire de acest individ cei care au mai ocupat această funcție și-au urecheat și propriile partide atunci când au greșit.

Din punctul său de vedere…pentru tot ce se întâmplă în această țară doar PSD este devină, uitând de măsurile date de Guvernul său care au dus în cap foarte multe domenii economice, care au lăsat mulți oameni fără locuri de muncă, care nu vrea să dubleze alocațiile copiilor și care, mai nou, nu prea mai face față cu această pandemie.

Din păcate…Iohannis decât să pună punctul pe i și să se ia de Guvernul său, pentru măsurile catastrofale pe care le-a luat în ultima perioadă, apelează la altă soluție prostească, banală, stupidă…atacă PSD.

P.S. Probabil PSD este devină si pentru faptul că acest președinte nu poartă mască de protecție, atunci când se când se plimbă pe la Consiliul European, sau că la conducerea anumitor spitale au fost numiți chelneri.

Abonează-te la newsletter: