În timp ce-și numără like-urile, cu tinerii care au obținut performanțe, primarul le taie din bani

Cu ceva timp în urmă spuneam că sunt unii cărora le place să facă poze cu tinerii care au obținut performanțe, care au obținut medalii, care muncesc de mici pentru propriile rezultate. Da…din păcate acești indivizi își fac poze doar pentru a-și număra câte like-uri primesc, la pozele postate cu acești tineri, pe Facebook, dar fără să se gândească la eforturile depuse de acești copii, și de părinții lor, pentru a obține aceste performanțe.

În urma unei hotărâri de Consiliu Local, elevii din  Târgu Jiu, care au obținut nota 10 la examenele naționale, ar fi trebuit să primească, din partea primăriei, suma de 10.000 de lei.

Cu toate că există această hotărâre de Consiliu Local prin care acești elevi din Târgu Jiu ar fi trebuit să primească suma de 10.000 de lei, se pare că domnul primar Marcel Romanescu, de la sine putere, nu a dat decât 5.000 de lei fiecărui tânăr.

Probabil acest primar nu a înțeles că performanță trebuie  recompensată și, mai mult ca sigur, a luat decizia să nu dea mai mult de 5.000 de lei acestor tineri, fiind încă afectat de faptul că Ludovic Orban nu l-a băgat în seama când a venit în acel concediu prin Gorj sau că își dorește un oraș precum Bihor, pe care îl caută zilnic și nu-l găsește.

P.S. Decât să-și facă poze cu acești tineri, pentru a-și număra like-urile de pe Facebook, mai bine acest primar ar trebui să respecte hotărârea de Consiliu Local și  să premieze tinerii cu suma stabilită.

Abonează-te la newsletter: