„Let’s Do It România!”, un proiect pentru o Românie mai curată

Anul acesta, din cauza situației în care ne aflăm, acțiunea „Let’s Do It România” se va desfășura altfel: vom prezenta locuitorilor din județul Gorj aplicația TrashOut, aplicație pe care o vor putea folosi pentru a carta zonele cu deșeuri pe care le identifică prin județ.

În momentul în care aceste zone vor apărea în aplicația platforma 4B, construită de „Let’s Do It România!”, autoritățile din zonele respective urmează să fie notificate automat pentru a le curăța. Ca și în anii precedenți, noi ne vom implica să ajutăm autoritățile locale.

În același timp, coordonatorii din fiecare județ vor merge pe data de 17 octombrie într-o anumită zonă a județului pentru a face un filmuleț cu deșeurile găsite acolo, dar și pentru a prezenta aplicația TrashOut, filmulețe ce urmează să fie postate pe retelele de socializare, dar puse și la dispoziția presei.
Sperăm ca în mai 2021 să strângem din nou rândurile pentru o nouă acțiune „Let’s Do It, România!”

„Let’s Do It România!” se organizează la nivel național de foarte mulți ani, fiind unul dintre cele mai mari proiecte care se desfășoară în România, un proiect în care s-au implicat milioane de oameni.

Abonează-te la newsletter: