Orban nu dă doi bani pe județul Gorj! A venit, s-a pozat și a plecat

La sfârșitul săptămânii, prin județul Gorj a trecut Ludovic Orban, prim-ministrul României, care doar a trecut…pentru câteva poze de grup și o mică plimbare pe Transalpina. În rest nimic…nu tu întâlnire cu reprezentanții CEO, ținând cont de situația în care se află acest complex în prezent, nu tu discuție cu cei care se ocupă de sănătatea gorjenilor, mai ales în această perioadă de criză…nu tu discuție, nici măcar, cu primarul Municipiului Târgu Jiu, pentru a vedea în teren, la fața locului, problemele existente prin acest oraș.

Se pare că acea declarație prin care Orban spunea că trebuie renunțat la energia pe cărbune se adeverește în fiecare zi…drept dovada și ultima sa vizită prin județul Gorj, vizită prin care a demonstrat că nu dă doi bani pe acest complex energetic și pe cei aproximativ 13.000 de angajați ai săi. Se pare că domnul prim-ministru refuză să se vadă cu administrația complexului energetic, cu sindicatele sau cu minerii, în condițiile în care zeci de angajați au fost testați pozitiv cu coronavirus și peste 100 de angajați sunt în izolare.

În același timp, se pare că domnul prim-ministru nu prea dă doi bani nici pe Municipiul Târgu Jiu…acesta preferând să facă poze de grup într-un oraș condus de un prieten de-al său, decât să vină în capitala județului și să vadă problemele cu care se confruntă peste cei 80.000 de oameni care locuiesc aici…începând de la centura orașului și terminând cu Casa de Cultură sau lucrările care au loc sau care ar trebui să aibă loc pe Calea Eroilor.

Tot odată , prin micul său concediu, pe Transalpina, ar fi putut să meargă și la podul de la Lainici sau la hidrocentralele Bumbești-Jiu și Dumitra pentru a da câteva explicații privind blocarea lucrărilor.

Din păcate, premierul Ludovic Orban nu s-a întâlnit nici măcar cu cei care au afaceri în zona Rânca și care au probleme serioase datorită măsurilor luate de guvernul pe care îl conduce…practic nici pe acești oameni nu dă doi bani.

Din păcate, acest premier ne-a demonstrat, prin această vizită, că nu-l prea interesează acest județ, că nu-l interesează cum merge Complexul Energetic Oltenia și că nu prea are treabă cu Municipiul Târgu Jiu.

Abonează-te la newsletter: