Regulile nu mai contează, mulțimea vrea să fie liberă…indiferent de ce urmează

Am văzut, de foarte multe ori, acele imagini cu tinerii din București care au petrecut în Parcul Herăstrău, cu acei tineri care au uitat de tot ce înseamnă purtarea măștii de protecție sau păstrarea distanței, de aproximativ 1,5 m, față de persoanele de lângă ei. În același timp, am văzut inclusiv în Târgu Jiu multă aglomerație, oameni care nu mai cred deloc în acest virus, care nu vor să se mai supună unor reguli, pe care doar unii le respectă.

Tot odată am citit acele știri cu cei aproximativ 30.000 de români care au trecut prin vămile țării, fără să li se ia o banală temperatură…vorbim, practic, despre o bombă ecologică care se plimbă liberă, o bombă ecologică pe care nimeni, parcă, nu vrea să o oprească.

Nimeni nu mai crede în nimic!!! Tot efortul depus pe perioada stării de urgență se duce pe apa sâmbetei, tot efortul făcut de unii pentru a împiedica răspândirea acestui virus parcă nu mai contează în prezent…și se pare că nimeni nu prea mai are ce face, deoarece instituțiile statului nu prea mai au credibilitate în fața omul simplu.

În tot acest timp politicienii se ceartă pe tot felul de subiecte stupide și încearcă mereu să-și pună piedică, în unele cazuri apelând la Curtea Constituțională, sperând, astfel, să câștige capital electoral.

Din păcate, acești politicieni nu prea își dau seama că mulțimea nu-i mai ascultă, deoarece mulțimea vrea altceva…mulțimea vrea să fie liberă.

Abonează-te la newsletter: