Sunt tot felul de „șmecherași” printre noi, făcuți la apelul de seară

Sunt tot felul de „șmecherași” printre noi, făcuți la apelul de seară, care au impresia că știu totul despre mine, care inventează povești, după care le aruncă prin tot felul de colțuri, pline de prostie, din care fac parte și ei…cu gândul că mă impresionează sau că mă sperie. Ce nu știu acești „șmecherași” este că față de ei…GPS-ul meu personal…în multe cazuri mă ghidează cum trebuie, iar atunci când greșește se îndreaptă rapid.

În același timp…ce nu au înțeles și nu vor înțelege acești „șmecherași”, veniți pe conductă, este că spre deosebire de ei am construit, am avut multe proiecte care au adus un plus de valoare societății în care trăim, inclusiv locuri de muncă…așa poet cum sunt, spre deosebire de ei care, de multe ori, se învârt doar în loc…chiar și atunci când muzica se oprește.

Acești „șmecherași” fac parte din categoria celor care sparg toată ziua semințe, pe care îi roagă mama cu un apartament…numai să revină pe drumul cel bun și care, în majoritatea cazurilor, se uită spre cer…cu speranța că le pică și lor ceva, deoarece la capitolul muncă stau puțin cam prost.

Sunt conștient că nu toată lumea mă place, acest lucru ar fi imposibil. Știu că am deranjat și voi deranja mereu prin simplu fapt că știu cine sunt și ce pot…știu cum este să ai blugii rupți în genunchi, știu cum este să urci sau să cobori, știu cum este să merg, în unele cazuri, singur pe drum…dar îmi asum, deoarece așa sunt eu.

P.S. Atunci când plec la drum…îmi iau și bagajul corespunzător cu mine.

Abonează-te la newsletter: