Despre mine

Îmi este greu să vorbesc despre mine! Nu știu dacă sunt multe de spus, mai ales că sunt încă unul din mulțime, încă un suflet din jungla în care ne ducem existența. Da…o junglă cu blocuri, case, străzi, semafoare, instituții bancare unde ne plătim viața în rate, o junglă cu oameni.

Ce pot să vă spun…?! Sunt un tânăr printre oameni, un tânăr ce are aspirații, dorințe, un tânăr selectiv, unul ce caută oameni care pot să-l învețe ceva.

În unele cazuri, rar, sunt eu și propria persoană…visez, râd, glumesc, plâng, iubesc, ascult povești, mănânc, dorm, deranjez, risc…practic exist, undeva în orașul meu natal, acolo pierdut pe străzi, pierdut prin mulțime.

Ascult și muzică, nu am un gen anume care să-mi placă, încerc să-mi pun sentimentele pe hârtie, unii le înțeleg, alții nu, dar nu mă deranjează, eu merg mai departe, urmând indicatorul sufletului meu.

Mi-am propus să mă maturizez, mult mai mult, cu trecerea timpului. Încerc mereu să-mi pregătesc ziua de mâine, vreau ca totul să fie bine, chiar dacă știu, clar, că va veni și acel moment când ziua de mâine nu va mai exista.

Adesea rătăcesc printre gânduri, editoriale, amintiri și îmi doresc să stau cu ochii închiși pentru a mi se întipări pe retina doar ce vreau eu să văd, nu ce-mi scoate destinul în cale…suflete cu mâna întinsă, chipuri triste, ploaia care nu se mai oprește sau oamenii care pleacă de lângă mine, atunci când se văd cu sacii în căruță.

Între timp, am învățat să merg din nou, găsindu-mi echilibrul pe o bicicletă numită viață, am învățat să văd lumea cu alți ochi și am învățat să respir la fel ca acela de lângă mine.

Să nu uit…îmi place muntele, îmi place înălțimea, îmi place poezia, prin ea ajung mai aproape de Dumnezeu.

Abonează-te la newsletter: