Anul în care ne redescoperim!

Suntem la început de An Nou. În această perioadă ne stabilim prioritățile pentru lunile care vor urma, ne trasăm sarcinile personale pe care vrem să le respectăm şi, nu în ultimul rând, avem dorințe! Visuri care vrem să se îndeplinească. Avem așteptări, vrem un an mai bun decât cel care s-a încheiat. Vrem, poate, să […]

Suntem la început de An Nou. În această perioadă ne stabilim prioritățile pentru lunile care vor urma, ne trasăm sarcinile personale pe care vrem să le respectăm şi, nu în ultimul rând, avem dorințe! Visuri care vrem să se îndeplinească.

Avem așteptări, vrem un an mai bun decât cel care s-a încheiat. Vrem, poate, să ne redescoperim pe noi ca persoane, ca oameni, ca ființe ce îşi duc existența într-o societate care se schimbă de la o zi la alta, într-o societate ce devine indiferentă.

Suntem la început de An Nou, avem în față un pix şi o coală albă pe care ne așternem gândurile, trăirile, iar la final o închidem într-un plic. Anul viitor, pe vremea aceasta, ar trebui să-l deschidem pentru a vedea dacă suntem aceiaşi oameni de astăzi sau, poate, oamenii de mâine. Totodată, putem să devenim acei oameni pe care noi dorim să îi vedem în oglindă.

Pentru ceea ce vrem să realizam anul acesta nu ne trebuie aripi, trebuie să avem încredere în noi, puțin curaj şi restul, teoretic, vine de la sine, deoarece indiferent prin ce trecem viața este precum cursul apei…merge doar înainte.

Abonează-te la newsletter: