Credințele tale nu te fac un om bun, pe când faptele da

Trăim într-o perioadă în care majoritatea merg pe ideea că „totul mi se cuvine”, trăim printre oameni care, indiferent de ce fac, se rezumă doar la ei, trăim în acea perioadă în care nu prea mai există principii sau dacă există unii le încalcă, destul de des. Mai sunt unii care au uitat de ideea de „echipă”, au impresia că pot face singuri totul și atunci aleg, în multe cazuri, să meargă singuri pe drum…au impresia că sunt buricul pământului.

De-a lungul timpului, am întâlnit oameni care nu creșteau alți oameni, probabil de frică ca aceștia să nu le ia locul…o gândire destul de primitivă. În același timp, am întâlnit și oameni care puneau foarte puțin accentul pe lucruri pozitive și mergeau foarte mult pe aspecte negative, de multe ori voit, fără să-și dea seama că prin această atitudine aduceau o energie negativă în jurul lor, dar și a colectivului din care făceau parte.

Totodată, am cunoscut și oameni care prin muncă, voință, dar și multă viziune au reușit să schimbe destine, să construiască drumuri pentru alții, să le schimbe viața și destinul în bine.

Din păcate, puțină lume a înțeles sau înțelege că dacă ai anumite credințe asta nu te face un om bun, pe când faptele…da.

Abonează-te la newsletter: