Oamenii mici reacționează la nervi

Oamenii mici, de obicei, reacționează la nervi, nu au simțul de analiză dezvoltat și stau mereu pregătiți de atac. În același timp, oamenii mici se folosesc de putere, în comparație cu oamenii mari care construiesc cu ajutorul puterii.

Sunt oameni care consideră că pot avea totul când vor ei…greșit…fără să-și dea seama sunt folosiți în permanență de altcineva, sunt ușor de citit, li se aruncă câte o firimitură, iar ei trăiesc cu impresia că au obținut ce au vrut…fals.

În același timp, sunt oameni care vor mereu să-și vândă o anumită poveste pe rețelele de socializare…mergând pe ideea că orice mână întinsă trebuie să aibă o poveste, dar dacă îi iei la bani mărunți și știi cum să le pui anumite probleme, sau să-i pui în anumite situații, imediat se dau de gol, fiind de fapt doar baloane de săpun.

Acești oameni mici, care consideră că pot avea totul când vor ei și care se ascund în spatele unor povești false, nu pot privi mai departe de acel zid pe care îl au în față…zid construit tocmai de ei.

Abonează-te la newsletter: