Totul este un vis, o cursă nebună, obstacole în fiecare zi

De multe ori întâlnim situații în care trebuie să renunțăm la ceea ce ne dorim pentru a putea primi și în același timp sunt situații în care tăcerea este cel mai bun răspuns. Totodată, sunt momente în care pierdem, dar de fiecare dată trebuie să avem grijă să nu pierdem și experiența acumulată.

Indiferent de ce facem, în fiecare zi, trebuie să încercăm, pe cât posibil, să nu pierdem din vedere cele trei reguli de aur, și anume:

-respectul față de tine…dacă te respecți pe tine atunci îi vei respecta și pe cei din jurul tău, dacă te iubești pe tine atunci vei învăța să-i iubești și pe cei din jurul tău…sună puțin a egoism, dar pentru toate este un început;

-respectul față de ceilalți…niciodată nu te aștepta să fii respectat, dacă tu nu știi să respecți;

-responsabilitatea pentru ceea ce faci…întotdeauna trebuie să-ți asumi acțiunile, eșecurile, dar și succesele.

Avem și reguli…da…de-a lungul timpului ne stabilim reguli, dar ca de obicei regulile sunt făcute pentru a fi încălcate. De fiecare dată trebuie să acționezi moral, dar asta nu înseamnă întotdeauna că trebuie să faci ceea ce se presupune că este corect.

Să nu uităm că timpul trece pe lângă noi și sunt momente când este bine să ne ascultăm în singurătate, meditația fiind sănătoasă pentru suflet. Din când în când trebuie să ne oferim câteva secunde de singurătate, în care să fim doar noi cu propria persoană.

Și ca de final…simte-te liber, dar încearcă să nu încalci limitele…trebuie să fii conștient mereu de ceea ce faci, de granițele pe care trebuie să le depășești, de punctele unde vrei să ajungi…sentimentul de libertate ne ajută să trecem peste acele situații dificile ce ne ies în cale.

Abonează-te la newsletter: